Zoeken
Bewegingsonderwijs
Gymnastiek op KlimOp wordt gegeven door Kim Keeman. Zie hiervoor de sportpagina op deze site.

Gymkleding
Wij gymmen in een korte broek en t-shirt met korte mouwen. Voor meisjes is een turnpakje of een tennis of korfbalrokje (een rokje waar een broekje in vast zit) en shirt ook goed. Bij het vergeten van gymkleding, kunnen de kinderen gymkleding van school gebruiken. Deze kleding wordt direct na de les weer ingeleverd en wordt op school gewassen.

Wij adviseren de kinderen om schoenen te dragen. Dit in verband met de veiligheid. Bij het vergeten van gymschoenen gymmen de kinderen op blote voeten mee. Eventueel kunnen er schoenen van een ander kind geleend worden. Gymmen op sokken of met een maillot aan, is in verband met het gevaar van uitglijden niet toegestaan. Wij adviseren kinderen met lang haar hun haren in een staart te dragen. Dit ter bevordering van de veiligheid.

Sieraden
Het dragen van sieraden (zoals bijvoorbeeld oorbellen, armbandjes, kettinkjes, enkelbandjes, ringen) tijdens de les is niet toegestaan. Wij adviseren om sieraden op de gymdag thuis te laten. Eventueel kunnen sieraden bij de gymleerkracht in bewaring worden gegeven of in de klas achtergelaten worden. Dit is wel op eigen risico.